Roxana Florentina Țurcanu, candidat Pro România la Senat: „Alegerile parlamentare vor fi organizate , din păcate, cu orice preț!”

0 132

(CP)   Aceasta este  deviza cu care se prezintă Guvernul în fața românilor, deși avem înregistrate aproape de 8.000 de cazuri noi cu Covid-19 într-o singură zi.

    Goana Guvernului după putere este fără limite dacă premierul Ludovic Orban a declarat că alegerile se pot organiza chiar și într-un scenariu de 10.000 de infectari cu COVID-19, pe zi. Mai mult decât atât, în diaspora este posibil ca în anumite țări să fie redus numărul de secții de votare. 

    Din păcate, această disperare a Partidului Național Liberal de a nu mai pierde procente în intenția de vot va avea consecințe dramatice pentru români, întrucât țara noastră nu este pregătită nici din punct de vedere financiar și nici logistic de a face față unui număr record de cazuri la ATI. Să nu uităm că sunt state mult mai dezvoltate decât România și tot au fost depășite de situația privind numărul de paturi și ventilatoare de oxigen de la terapie intensivă.

    Guvernul Orban trebuie să înțeleagă că alegerile parlamentare nu trebuie organizate cu orice preț! E clar că celor de la conducerea  țării nu le pasă de coronavirus, de pandemie, de faptul că românii mor cu sutele, pe ei îi interesează doar să țină alegeri pentru a-și atinge scopul deținerii puterii absolute.

    Când sistemul de sanatate se apropie de colaps, când școala funcționează predominant în online și firmele romanesti se apropie de faliment, Orban face toate scenariile posibile pentru a putea  organiza alegerile dar nu face nimic concret pentru a salva România din această criză, în care ne aflăm de  luni bune.

    Dragi botoșăneni,  dacă între sanatatea oamenilor si voturi Iohannis, Orban și PNL au ales voturile, pe 6 decembrie trebuie să le arătăm la vot ce mult au greșit cu acest heirupism, de a organiza alegerile cu orice preț, chiar dacă miza poate fi chiar viața unui om.

 

Roxana Florentina Țurcanu, candidatul PRO România pentru Senatul României

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata