O botoșăneancă este pe lista posibilelor victime a crimei din Giurgiu

0 642

Șapte tinere, cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, au dispărut în ultimele săptămâni, înaintea oribilei crime din Ghimpați (Giurgiu), acolo unde o tânără neidentificată până acum a fost bătută, legată cu sârmă, băgată într-un geamantan și incendiată. Printre acestea se află și o tânără de 14 ani din comuna Răuseni – Botoșani.

Vineri, 30 octombrie 2020, pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor din județul Giurgiu, o tânără în vârstă de aproximativ 20-30 de ani a fost omorâtă într-un mod cumplit.

Din nefericire, identitatea fetei ucise nu a putut fi stabilită până în prezent, anchetatorii continuând cercetările pentru a afla cine era tânăra. În ultimele săptămâni, până în ziua oribilei crime, șapte tinere au fost date dispărute în diferite județe ale țării.

Andreea Ionela Andronic, dispărută în Botoșani pe 29 octombrie

Andreea Ionela Andronic, o fată de 14 ani din comuna botoșăneană Răuseni, care locuiește fără forme legale împreună cu mama sa, a plecat în loc necunoscut, fără a mai reveni.

Semnalamentele sale sunt următoarele: circa 1,70 m înălțime, aproximativ 70 de kilograme, păr șaten și ochi căprui.

În momentul în care a plecat de acasă, aceasta era îmbrăcată pantaloni albaștri și pulover negru, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare neagră cu talpă albă.

Articol integral AICI

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata