1 martie andrei

Reclamatii ale botosanenilor dupa interventiile la reteaua de apa si canalizare

0 137

Intervenţiile societăţii Nova Apaserv la reţeaua de apă şi canalizare aduc reclamaţii la Primărie. Cetăţenii sunt nemulţumiţi de gropile care sunt în carosabil după intervenţiile nefinalizate ale operatorului economic.

„Din cauza sezonului rece este afectat carosabilul și îngheață. În momentul de față avem 14 – 15 avarii nerezolvate în municipiul Botoșani. Nu le putem rezolva pentru că sunt defecțiuni ale rețelei de apă și canalizare a companiei care nu este în subordinea Primăriei. Nu putem remedia iar disconfortul este major și Nova Apaserv nu intervine. Avem avarii de luni de zile, avem intervenții în carosabil care nu s-au reabilitat de peste cinci luni”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoşani.

Petru Rareș, Primăverii, Sucevei, Barbu Lăzăreanu, Aleea Curcubeului, Nicolae Iorga sunt doar câteva dintre zonele unde sunt astfel de situații.

„Avem reclamații de la cetățeni că nu rezolvăm această situație. Ei nu înțeleg că aceste gropi au survenit în urma unei intervenții la rețeaua de apă pe care Nova Apaserv trebuia să o rezolve, inclusiv prin refacerea carosabilului. A venit sezonul rece, au probleme financiare dar trebuie să modificăm regulamentul și îi vom amenda. Nu mai putem merge la nesfârșit așa. Vom avea o întâlnire cu ei să încercăm să găsim soluții după care vom trece la amenzi”, a spus primarul municipiului.

Situaţia nu pare să poată fi rezolvată în termen scurt de cei de la Nova Apaserv.  Operatorul are contract pentru aceste lucrări cu societatea Conrec, dar din cauza datoriilor acumulate lucrările de refacere ale carosabilului în urma avariilor  au fost sistate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata