1 martie andrei

Război în Pro România Botoşani. Mihaela Huncă s-a retras de la conducerea filialei

0 219

După numirea Mihaelui Huncă ca director la Palatul Copiilor, și retragerea de la conducerea filialei Botoșani a Pro România, o parte din membrii de partid nu sunt de acord ca Liviu Toma sa ii ocupe funcția. Aceasta a spus ca decizia a fost luata după ce s-a consultat cu Victor Ponta însă la ședința de ieri mai mulți membri au cerut ca noua conducere sa fie aleasa în mod democratic.

Redăm mai jos mesajul postat pe Facebook de Mihaela Huncă:

Pro România Botoșani rămâne alături de cetățeni prin reprezenanții în primării, în Consiliile Locale și cel județean.
Sâmbătă, 16 Ianuarie s-a desfășurat întâlnirea județeană cu alesii locali și coordonatorii organizatiilor locale. La aceasta întâlnire s-au prezentat activitatile ce vor avea loc in acest an. În urma retragerii Mihaelei Huncă din funcția de coordonator, a fost numit de la nivel național Constantin Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani. Acesta va coordona interimar activitatea organizației PRO România Botoșani, până la alegerile care vor avea loc conform unui calendar stabilit de către Biroul Executiv Național. Mihaela Huncă rămâne în echipa de conducere a partidului din postura de membru al Biroului Județean și coordonator la nivel național al Departamentului de Educatie PRO România.
În perioada următoare se va realiza la nivelul fiecărei formațiuni locale analiza activității din anul 2020 și se vor întări organizațiile. Chiar dacă nu suntem un partid parlamentar, noi vom continua să fim alături de cetățeni prin proiectele pe care le vom iniția și susține in Consiliile Locale și în Consiliul Județean.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata