Cătălin Silegeanu critică modul în care Mihaela Huncă „predă” partidul lui Liviu Toma: ”Un trepăduș pus de formă președinte. Atât”

0 695

Catalin Silegeanu, candidat pe locul doi la Camera Deputatilor din partea Pro Romania a criticat modul in care Mihaela Hunca a considerat de cuviinta sa il puna la conducerea filialei pe Liviu Toma, sustinand ca nu este deloc democratic modul in care s-a desfasurat sambata sedinta la un restaurant. Silegeanu a spus ca la acea sedinta nu au fost invitati toti membrii, avand suspiciuni in privinta modului de luare a deciziilor.

„Liviu Toma nu reprezinta interesele Pro Romania, daca tinem cont ca e la municipiu, nu e la judet. Iar intrearile mele sunt in felul urmator, eu nu pot sa imi dau seama cum au constituit organizatia judeteana si cine a decis conducerea ei. Pentru ca din informatiile ele, nu exista organizatie judeteana, drept urmare nici presedinte, doar coordonator. Toma e la municipiu, nu merita sa fie numit presedinte pentru ca a luat la alegeri un scor sub mine. Nici macar nu s-a implicat la alegerile parlamentare, s-au implicat altii. Din punctul meu de vedere ea (n.r. Mihaela Hunca) vrea sa fie interimar, pana la alegeri, care au loc in mai si intre timp sa capete functia la Inspectorat, dupa care se intoarce inapoi. Partidul vrea sa fie condus de un trepadus pus de forma presedinte. Atat. „, a spus Catalin Silegeanu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata