Rabla pentru electrocasnice se amână din nou

0 417

Programul Rabla pentru electrocasnice se amână din nou!

Deşi ministrul Mediului anunţase că românii îşi vor putea cumpăra electrocasnice noi cu reducere, incepand din 7 mai, surse din cadrul instituţiei transmit că programul se va lansa abia săptămâna viitoare. Totodată, în ediţia din acest an, procedura de înscriere va fi mai complicată. După ce anul trecut nici măcar nu a mai fost lansat, Programul Rabla pentru electrocasnice suferă o nouă amânare, transmit surse din cadrul instituţiei.

Aşadar, nu va mai debuta pe 7 mai, aşa cum promitea ministrul Mediului Tanczos Barna, ci abia săptămâna viitoare.

Anul acesta, transmit aceleaşi surse din cadrul Ministerului Mediului, înscrierea va fi ceva mai complicată. Cei care îşi doresc electrocasnice noi, vor fi nevoiţi să îşi facă mai întâi un cont pe site ul AFM, ceea ce înainte nu era o obligaţie.

Mai apoi, voucherele de reducere vor fi obţinute treptat: întâi pentru electrocasnicele mari şi după, pentru celelalte categorii.

Prin programul de la Ministerul Mediului, toţi cei care vor să-şi cumpere electrocasnice noi, vor primi, în schimbul aparatelor vechi patru tipuri de vouchere de reducere.

Inițial, Rabla pentru electrocasnice trebuia să înceapă pe 15 decembrie 2020, însă programul a fost amânat din cauza problemelor tehnice apărute la platforma de înscriere on-line.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata