Propuneri de miniştri şi modificări de funcţii în partid, în urma Comitetului Executiv al PSD

0 422

Viorica Dăncilă, preşedintele intermar al PSD a declarat, după sedinţa Comitetului Executiv al partidului că au fost făcute mai multe modificări pe funcţii în partid, dar şi propuneri pentru ministere. Astfel, Roxana Mînzatu a fost votată ca propunere la şefia ministerului pentru Fonduri Europene, Ana Birchall pentru ministerul Justiţiei şi Natalia-Elena Intotero la conducerea ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Comitetul Executiv al PSD a votat propunerile pentru trei ministere, dar şi pentru funcţii importante în partid. Astfel, Roxana Mînzatu este propunerea pentru Fonduri Europene, Ana Birchall la ministerul Justiţiei şi Natalia-Elena Intotero la conducerea ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

De asemenea, Gabriela Firea va reveni intermar la şefia PSD Bucureşti, Rodica Nassar va fi secretar general al PSD, după ce Codrin Ştefănescu a fost înlăturat din funcţie, Titus Corlăţean va fi vicepremier, Dan Nica va fi lider al europarlamentarilor PSD, iar Ion-Marcel Ciolacu este propunerea PSD pentru şefia Camerei Deputaţilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata