locale psd
locale sus

Prognoza meteo : Vin zile cu ploi, cer inchis si frig accentuat de vant

0 750

Meteorologii anunţă că temperaturile se vor încadra între 3 şi 10 grade, frigul urmând să fie accentuat de vânt care va bate. De asemenea, ploile vor fi prezente în fiecare zi, iar dimineţile vor fi dominate de ceaţă.

simio cosma

JOI

Vremea va fi închisă. Temporar va ploua în Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Moldova şi local în celelalte regiuni, iar la munte, la altitudini în general de peste 1700 m, pe arii restrânse, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp, pe arii restrânse în sud-estul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 14 grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa între 3 şi 10 grade. Noaptea, în sud-estul ţării, izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

 VINERI

În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros şi trecător va ploua slab. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare şi ploile pe arii restrânse, în special în sud-est. La munte, izolat, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în a doua parte a nopţii în nordul Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade, iar cele minime între 0 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. În a doua parte a nopţii, pe spaţii mici, se va semnala ceaţă îndeosebi în zonele joase de relief din sud şi sud-est.

SÂMBĂTĂ

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări temporare, însă doar pe arii restrânse va ploua slab, în cursul zilei în regiunile nord-vestice, iar noaptea, în cele de sud-vest. În Carpaţii Orientali, mai ales la altitudini mari, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade, iar cele minime între -2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 9 grade în sudul Banatului. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă.

DUMINICA

Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale şi nordice, cerul va avea înnorări şi, îndeosebi în a doua parte a intervalului, va ploua. Pe crestele montane, precipitaţiile mai pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea local se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului şi în vestul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 18 grade, iar cele minime se vor încadra între 1 grad în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 12…13 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO LUNI – MIERCURI. Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu precădere în prima parte a intervalului. Îndeosebi în a doua parte a intervalului, temporar vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata