Pro România și PSD merg separat la alegerile europarlamentare. Mihaela Huncă: „Ne pregătim cu seriozitate pentru alegerile europarlamentare”

0 241

Chiar dacă Victor Ponta și Marcel Ciolacu se înțeleg bine, Ponta fiind și consilierul premierului, la alegerile europarlamentare Pro România și PSD merg separat în bătălie!

Biroul Executiv Naţional al Pro România a decis ca formaţiunea să participe cu liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European, cap de listă fiind Victor Ponta.

Biroul Executiv National a stabilit sâmbătă principalele măsuri pentru reconstrucția proiectului politic Pro România.

Mihaela Huncă, președintele Pro România Botoșani,  menționat că proiectele formațiunii politice trebuie continuate și este convinsă că pot fi relevante pentru scena politică românească.

„De aceea, ne pregătim cu seriozitate pentru alegerile europarlamentare.

Să nu uităm că PRO România rămâne o forță. Pe lângă reprezentarea în administrația locală, suntem un partid europarlamentar. Colega noastră Corina CREȚU reprezintă un exemplu pentru noi toți. Întotdeauna a luptat pentru România și pentru interesele țării. Cu Corina Crețu la Bruxelles nu suntem singuri, ba din contra: partidul are o reprezentare profesionistă la cel mai înalt nivel.

Trebuie să învățăm din experiența lui Victor Ponta din perioada când a fost prim ministrul României. Ne amintim că am avut creștere economică fără precedent, investiții și că România stătea cu fruntea sus în Uniunea Europeană. Alături de Victor Ponta și Corina Crețu putem deveni din nou puternici în politică, în aceste vremuri tulburi”, a spus Mihaela Huncă.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata