Primarul Flutur nemultumit de banii cheltuiti pentru semnarea contractelor PNDL : „Sa merg sa semnez toate contractele ma costa 10.000 de lei”

0 566

Edilul municipiului, Cătălin Flutur, este nemulţumit de „naveta” pe care va fi nevoit să o facă la Ministerul Dezvoltării pentru semnarea contractelor incluse în Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL. Primarii din toată ţara trebuie să meargă în Bucureşti ceea ce presupune, din punctul de vedere al municipiului Botoşani, cheltuieli însemnate.

„Nu pot să nu constat şi să nu sugerez un lucru. Dacă la noi, la Botoşani, avem 24 de contracte şi semnăm câte un contract, şi numai eu îl pot semna, asta înseamnă să merg de 24 de ori la Bucureşti, cu cheltuiala de rigoare. Am făcut o socoteală şi ca să merg să semnez toate contractele mă costă 10.000 de lei. Gândiţi-vă că sunt 9.000 de proiecte şi vreo 3.000 de primari care se plimbă la Bucureşti cu trenul sau cu maşina în fiecare zi. Am găsit acolo un funcţionar care mi-a pus în faţă contractul semnat de viceprim-ministru. Am semnat şi a fost o chestie de trei minute”, a declarat primarul Cătălin Flutur. Acesta vine cu propunerea ca aceste contracte să fie trimise cu poşta specială în toată ţara, pentru ca primarii să le semneze ambele exemplare şi apoi retrimiterea un exemplar la minister. Cătălin Flutur a semna săptămâna trecută proiectul ce vizează dotarea laboratoarelor de fizică de la Colegiul „Mihai Eminescu”. Valoarea investiţiei este de 55.000 de lei, 50.000 de lei fiind asiguraţi de Ministerul Dezvoltării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata