Proiect : Cadou de la Mos Craciun : Vacanta pentru bugetari intre Craciun si Revelion

0 1.151

Pentru salariaţii din sectorul public, zilele de 27, 28 și 29 decembrie 2017 se stabilesc ca zile libere, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern citat de prolex.ro. Biroul de presă al Ministerului Muncii a precizat că deocamdată nu a fost transmis SGG-ului niciun document privind alte zilele libere între Crăciun şi Revelion, în afară de cele prevăzute în Codul Muncii.

Anul acesta românii vor beneficia de vacanţă prelungită de Sărbători. Pe lângă liberele de Crăciun şi Revelion, adică 25 – 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie, bugetarii ar putea beneficia de alte trei zile libere. Potrivit unui proiect de HG citat de Prolex, 27, 28 şi 29 decembrie ar putea fi declarate zile libere.

Pentru zilele stabilite ca zile libere instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în zilele de 6, 13 și 20 ianuarie 2018 sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 31 ianuarie 2018, potrivit unui proiect de HG citat de prolex.ro.

Biroul de presă al Ministerului Muncii a precizat pentru RomaniaTV.net că deocamdată nu a fost transmis SGG-ului niciun document privind acordarea altor zile libere între Crăciun şi Revelion, în afară de cele prevăzute în Codul Muncii.

Contactaţi de RomaniaTV.net, şi reprezentanţii SGG au declarat că deocamdată nu au cunoştinţă de un asemenea proiect pentru viitoarea şedinţă de Guvern.

ZILE LIBERE 2018: Dacă îți plac foarte mult vacanțele și îți place să ți le planifici din timp, atunci ar trebui să știi cum arată calendarul liberelor legale pe anul care vine. În 2018, vom avea parte de 12 zile libere legale, iar din fericire, multe dintre acestea cad în cursul săptămânii.

Liberele legale de Crăciun (25 și 26 decembrie) pică anul acesta luni și marți. La fel și liberele cu ocazia Revelionului (de pe 1 și 2 ianuarie, 2018).

Românii se vor bucura astfel de opt zile libere legale, în perioada sărbătorilor de iarnă. De pe 27 decembrie, românii se vor întoarce la muncă, dar doar pentru trei zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata