Primarul Flutur ii cheama pe botosaneni la marsul auto pentru A8 Iasi – Tg. Mures

0 692

Botoşănenii sunt invitaţi la marşul auto pentru Autostrada A Iaşi – Tg. Mureş. Invitaţia a fost lansată de primarul Cătălin Flutur, primarul municipiului, iar protestul are loc pe 19 mai.
Protestul este organizat de Asociațiile civice ”Împreună pentru A8” și ”Moldova vrea autostradă” și își propune să forțeze Guvernul, Ministerul Transporturilor și CNAIR/CNIR să pună în practică Masterplanul General de Transport al Românei, asumat și semnat, cu termene clare și deja de mult depășite, pentru construirea AUTOSTRĂZII CĂTRE EUROPA – autostrada A8, Iasi-Tg. Mureș. „Voi încuraja și vreau să fac un apel la toți botoșănenii interesați de o acțiune deosebit de importantă pentru Moldova. Susțin Societatea Pro Infrastructură București și Asociația „Împreună pentru A8”. Și îndemn pe toți cei interesați de soarta Moldovei să participe pe data de 19 mai la marșul auto care se dorește să fie format din câteva mii de mașini din Moldova. Va fi o acțiune foarte mare, undeva plecarea din Botoșani, dimineața la 7:30, o primă întâlnire cu cei de la Iași și Suceava, la Roman la ora 10:00. La ora 12:00 cu Galați, Vaslui, Bârlad întâlnire la Tișița și după aia marșul spre București. Sper ca primarul capitalei să dea avizul pentru miting, dacă nu, mașinile oricum vor tranzita Bucureștiul. Îmi doresc din suflet să particip și fac apel la toți cei interesați de bunăstarea Moldovei” a spus Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani. Autostrada A8 Iași-Tg Mureș este de importanță vitală pentru regiunea Moldovei, urmând să facă legătura cu Europa, și să permită investițiilor străine să treacă munții Carpați și mărfurilor din Moldova să ajungă mai rapid pe piața europeană.

Autostrada A8 Iași-Tg Mureș este de importanță vitală pentru regiunea Moldovei, urmând să facă legătura cu Europa, și să permită investițiilor străine să treacă munții Carpați și mărfurilor din Moldova să ajungă mai rapid pe piața europeană.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata