1 martie andrei

Primarul Cosmin Andrei a ieșit pe străzi pentru a convinge persoanele fără adăpost să meargă în centrul de noapte

0 143

Primarul municipiului Cosmin Andrei a mers sâmbătă seara cu reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei Locale şi Asociaţiei HAPPY, în mai multe zone ale oraşului pentru a-i convinge pe oamenii străzii să meargă la adăpostul amenajat de municipalitate la Şcoala 3.

Însoțit de reprezentanți ai Poliției Locale, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și Asociației Happy, edilul municipiului a mers prin diferite zone ale orașului, discutând cu oamenii de pe străzi și încercând să-i convingă să meargă în centru.

Unii nu au dorit să-și abandoneze adăposturile improvizate însă alții au înțeles că le este mult mai bine să doarmă noaptea într-un spațiu acoperit și încălzit.

Toate zonele orașului au fost verificate de polițiștii locali. Astfel, au fost identificate 5 persoane fără adăpost, din care 3 au fost convinse să meargă în centrul de noapte, după ce au fost supuse testului COVID 19.

În centrul de noapte mai erau 23 de persoane.

„Ne pasă de oameni. Am demonstrat acest lucru de câte ori am avut ocazia și voi continua să pun oamenii pe primul loc în acțiunile pe care le voi face. Având în vedere temperaturile scăzute, înregistrate în aceste zile, am încercat să ajutăm persoanele vulnerabile, să le oferim un adăpost. 

Ieri seară, împreună cu colegii de la Poliția Locală, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Asociația Happy, am mers prin diferite zone ale orașului pentru a-i convinge pe semenii noștri văduviți de soartă să înnopteze în Centrul de noapte, în loc să rămână pe străzi. 

Mi-ar fi plăcut să văd mai multă receptivitate din partea acestora dar mă bucur că unii au înțeles faptul că le e mult mai bine să doarmă într-un spațiu acoperit și încălzit”, a spus Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata