Aldet

Primarul Catalin Flutur ACHITAT definitiv in dosarul Uvertura Mall

0 264

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur a fost achitat definitiv în dosarul Uvertura Mall. Achitaţi au mai fost şi Adriana Zăiceanu, Constantin Puiu, Mihaela Gontiniac şi Ioan Apostu. Toţi trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în dosarul privind redevenţa pentru Uvertura Mall. Decizia a fost anunţată azi de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

d liberala 2

Solutia pe scurt: În baza art.421 pct.1 lit.b Cod procedură penală, respinge, ca nefondat, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul teritorial Suceava împotriva sentinţei penale nr. 51 din 19.04.2019 a Tribunalului Botoşani. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuieli judiciare din apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în ?edin?ă publică, azi 26.02.2020.

Procesul a început în primăvara lui 2017, când procurorii DNA – Serviciul teritorial Suceava au dispus trimiterea în judecată a primarului Cătălin Flutur şi a celorlalţi patru angajaţi ai Primăriei pentru abuz în serviciu şi respectiv complicitate la abuz în serviciu având ca rezultat obţinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata