parlamentare sus
achitei top

Primăria Botoșani premiază voluntarii „Let’s Do It, Romania!”

0 596

Campania “Let’s Do It, Romania!” va avea loc și în Botoșani în ziua de 15 septembrie. Anul acesta, campania națională și-a stabilit un obiectiv îndrăzneț: UN MILION DE VOLUNTARI. În scopul atingerii acestuia, responsabilii și autoritățile botoșănene doresc să mobilizeze un număr de peste 20.000 de participanți, ceea ce înseamnă aproximativ 5 la sută din populația județului.
Scopul campaniei fiind unul unul generos cu orașul nostru – curățarea acestuia de gunoaie și mai ales, colectarea selectivă – municipalitatea botoșăneană a decis să lanseze un concurs de implicare civică adresat școlilor din municipiu. Elevii și cadrele didactice pot câștiga premii din partea municipalității pentru cel mai numeros grup participant și pentru cea mai mare cantitate de gunoi colectată.
“Ne dorim ca Botoșaniul să rămână în topul voluntarilor care ies în această zi la marea curățenie din cadrul campaniei ”Let’s Do It, Romania!”, motiv pentru care îi invităm pe domnii profesori și pe elevii școlilor din municipiu să participe la concurs. Considerăm că este o formă de a-i motiva și mai mult să se implice în această acțiune civică. Sperăm ca un număr mare de botoșăneni să participe la curățenia generală și împreună să demonstrăm că ne pasă”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.
Campania „Let’s Do It, Romania!” se va desfășura pe data de 15 septembrie 2018, începând cu ora 9.00. Elevii și cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot trimite fotografii și lista cu persoanele participante în copie scanată până pe 25 septembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata