parlamentare sus
achitei top

Avampremierile saptamanii la Cine Globe

0 390

Saptamana aceasta avem din nou parte de emotii intense si seri de film pline de distractie alaturi de cei apropiati, odata cu noul program CineGlobe. Selectia CineGlobe ne aduce filme de actiune, thrillere, comedii, animatii si chiar si documentare indelung asteptate de cinefili, aflate in topurile box-office-urilor romanesti si internationale deopotriva.

psd parl jos

Peppermint : este povestea de răzbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gând să-și recupereze viața furată de la criminalii care i-au ucis familia.

Riley North se trezește din comă după ce soțul și fiica ei au fost uciși într-un atac brutal de către membrii unui cartel. Când sistemul îi protejează pe ucigași de justiție, iar ei se plimbă liberi datorită oficialilor corupți, Riley ia lucrurile în propriile mâini și caută o cale de răzbunare împotriva acelora care i-au distrus viața. Transformându-și frustrarea în motivație personală, ea petrece câțiva ani ascunsă, perfecționându-și mintea, trupul și spiritul pentru a deveni o forță de neoprit, evitând lumea interlopă, LAPD-ul și FBI-ul, în timp ce își face dreptate în stil propriu.

 

Ploey – you never fly alone : Creatorii animației „Legends of Valhalla – THOR” ne invită într-o aventură animată perfectă pentru întreaga familie!  „Ploey – inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.

Povestea unui pierde vară  : Petru este profesor de matematică la Politehnică şi, în ciuda celor 42 de ani împliniţi, duce o viaţă lipsită de griji. Serile lui se împart între ieşitul la bere cu băieţii si vizitele la Irina, cu care este într-o relaţie pe care nu şi-o asumă decât pe jumătate. Când Irina rămâne însărcinată, Petru este forţat să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se maturizeze în sfârşit…

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata