Prietena lui Bogdan va fi audiata de procurori pentru moartea Petronelei

0 5.234

Dezvăluire teribilă în cazul crimei de la Botoşani. Iubita adolescentului care a ucis-o pe Petronela e păzită 24 de ore din 24. Conform obserbator.tv,  adolescenta urmează să fie dusă la audieri, după ce Bogdan Ionel a declarat că mobilul crimei este o jignire adusă de victimă prietenei sale. Mihaela trăieşte într-un Centru de Plasament din Botoşani, dar de miercuri seara a fost internată de şefii DGASPC la secţia Neurospihiatrie infantilă a spitalului judeţean Botoşani, ca urmare a labilităţii psihice în care se afla, dar şi pentru a o proteja de valul de ură stârnit pe Internet la adresa ei. Fata e e păzită permanent de angajaţii spitalului, existând suspiciunea că ar intenţiona să se sinucidă, după ce pe reţelele de socializare împotriva ei s-a pornit o adevărată prigoană. Fata şi-a închis total contul de facebook la mai puţin de 24 de ore după crimă şi după ce primise sute de mesaje de ameninţare şi jigniri teribile.

Mulţi cunoscuţi ai băiatului de 16 ani au afirmat în comentarii pe reţelele de socializare că nu el e criminalul şi au acuzat-o direct pe Mimi. Şi mama lui Bogdan susţine că nu el a ucis-o pe Petronela. : „Vreau să iasă la lumină doar adevărul. Chiar dacă trebuie să plătească vinovatul. Fiul meu nu a fost singur și probele vorbesc. Doar că nu vrea să spună cum s-a întâmplat și cine a fost cu el.”

Fata trăieşte într-un centru de plasament din Botoşani, acolo unde a fost dusă de mama ei cu ani în urmă. Relaţia pe care o avea cu Bogdan Ionel era total dezaprobată de rudele şi prietenii apropiaţi ai adolescentului.

Eu cred că a fost atrasa in capcana , de ce a vea cuțitul după el la o ședință foto ? Și băiatul ce vrei sa zică la audieri , poate e o minciuna că i-a jignit prietena .Și asta poate fi o variantă. Poate aceasta crimă a fost gândită de cei doi!

Eu zic ca Mimi o ucis-o si o luat tipu vina asupra lui. De ce are poza la 7 jumate tot in padurea aia ? ca sigur nu s-au dus la 7 jumate sa faca o singura poza si dupa sa plece. erau de ceva timp. Ori si-a luat vina asupra lui, ori ea e complice.

Ce e cel mai nedrept e faptul ca in câțiva ani va iesi din inchisoare ca si cand nimic nu s-ar fi întâmplat. ..dar Petronela nu se va mai întoarce! Si el va putea să faca ce va dori, pe cand visele si dorintele Petronelei rămân suspendate in aer… in ce lume trăim? Puteam fi eu in locul ei sau oricine altcineva. ..înfiorător de trist…

toți 3 au fost la ședința , pentru ca relația lor se vorbea numai de rău și ei au plănuit sa o omoare si au chemato la pacea , el e timid , da gagicasa e băiețoaică și a dat în ea cu cuțitul , și a fost văzută ca Mihaela avea sânge pe haine , și înainte de a se întâmpla asta au fost văzuți toți 3 , el a atras-o în capcană să îi facă poze și ea a ucis-o

1.Ea si a inchis contul de Facebook si cel de Instagram
2. Dupa ce a facut crima sau ceva de genu, ea a pus o poza in care ,in descriere era ceva de genu:,, Vor ramane doar priviri si atat” (nu mai tin minte exact conținutul )
3. Ea nu il Lasa pe Bogdan sa faca poze fetelor , deoarece era foarte geloasa .
4.Eu pe el inca nu l as crede de asa ceva ( chiar daca poate a facut asta)
Si eu sunt revoltata , dar totusi ceva este la mijloc .
Nu ar fi facut asa din senin ceva . Si nu ar fi putut singur sa o tot mute , doar daca era cu cineva . Si aia era Mihaela .
Nu vreau sa învinovățesc pe nimeni , dar ma doare subiectul asta .
Acum sa vedem care este adevărul.

 

Sursa foto facebook

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata