Durere, lacrimi si triste la casa parintilor Petronelei din Stefanesti : „Zborul să-ți fie lin, înger al lui Dumnezeu, Tatăl te-a chemat la El”

0 2.048

Casa în care a trăit tânăra Petronela Mihalachi este acum loc de pelerinaj pentru prieteni, rude și cunoscuți ai fetei. Zeci de oameni înlăcrimați vin să-și ia adio de la tânăra și frumoasa Petronela Mihalachi, ucisă cu 30 de lovituri de cuțit de un tânăr furios, Ionel Bogdan, care a dus-o în pădure să-i facă poze.

Negru este culoarea care predomină vizual, iar tăcerea este tulburată de suspinele mulțimii, oameni care nu înțeleg cum a fost posibilă o asemenea tragedie, cum un băiat atât de tânăr a putut să facă așa ceva.
„Zborul să-ţi fie lin, înger al lui Dumnezeu”
Familia tinerei ucise este încă în stare de șoc, iar prietenii și cunoscuții fetei încearcă să aducă puțină alinare. Mesajele de condoleanțe curg necontenit, foarte mulți fiind impresionați de destinul crunt pe care l-a avut fata.

„Zborul să-ți fie lin, înger al lui Dumnezeu, Tatăl te-a chemat la El”, este doar unul dintre impresionantele mesaje trimise de cei care au fost marcați de tragedie.Ionel Bogdan, adolescentul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi cu 30 de lovituri de cuţit, în pădurea de la marginea oraşului Botoşani, a fost arestat pentru 30 zile. Băiatul, în vârstă de doar 16 ani şi-a recunoscut crima.

Băiatul le-a povestit anchetatorilor că a cunoscut-o pe Petronela pe o reţea de socializare şi că se întâlniseră de mai multe ori. Fiind pasionat de fotografie, tânărul îi făcea poze fetei de 18 ani pe care aceasta le posta pe diverse reţele sociale.onel şi Petronela au avut o astfel de întâlnire în pădurea din zona cimitirului Pacea.

La un moment dat între cei doi tineri a izbucnit o ceartă. Băiatul s-a enervat şi a scos un cuţit cu care a înjunghiat-o pe fată de 30 de ori, majoritatea rănilor fiind în zona toracică.

Apoi a târât-o spre un loc mai ferit, după care s-a făcut nevăzut.

sursa : observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata