Presedintele ALDE Botosani, Liliana Minca, a participat la „Dar din suflet pentru mama”

0 1.034

Duminică,  Liliana Mincă, presedintele ALDE Botoşani, a participat la evenimentul Organizației de Femei ALDE București.
La evenimentul organizat de Liliana Toderiuc, președintele OFLDE București, au participat președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, secretarul general al ALDE Daniel Chițoiu, președintele ALDE București deputatul Andrei Gerea, viceprimarul Capitalei Tomnița Florescu, președintele tineretului ALDE Claudiu Catana, președintele ALDE Sector 3, care este și viceprimarul Sectorului 3, Elena Petrescu.

La prima ediție a evenimentului „Dar din suflet pentru mama”, dedicat zilei de 8 martie, ziua în care la nivel internațional se sărbătorește femeia, au luat parte peste 400 de persoane, majoritatea mame și copii.

Proiectul organizației de femei a ALDE București s-a adresat copiilor din București și familiilor acestora. OFLDE București a realizat un volum care cuprinde scrisori ale copiilor intitulat „DAR DIN SUFLET PENTRU MAMA”.

Președintele ALDE le-a vorbit celor prezenți despre rolul și importanța femeii în societatea actuală, afirmând că „dacă era o persoană la care apelam pentru un sfat, cel mai bun sfat pe care îl puteam obține era de la mama. Și nu ezitam să fac acest lucru, să fac apel la experiența ei de viață, la înțelepciunea și la dragostea ei, lucru pe care vă sfătuiesc și pe voi copii să îl faceți. Nimeni pe lumea asta nu vă iubește mai mult decât mama și tatăl vostru”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata