parlamentare sus
achitei top

Postul de sef DNA Suceava ocupat de botosaneanca Mihaeala Mihai a fost scos la concurs

0 548

Postul de procuror șef al Direcţiei Naţional Anticorupţie, Serviciului Teritorial Suceava ocupat de botoşăneanca Mihaeala Mihai a fost scos la concurs.  Originară din Botoşani , aceasta a ajuns la conducerea DNA Suceava pe 1 aprilie 2014, fiind delegată pentru o perioadă de 6 luni, măsură administrativă care a fost prelungită cu alte 6 luni, pentru ca ulterior să câştige concursul organizat la Bucureşti. La expirarea mandatului însă, acesta a fost delegată din nou de două ori pentru o perioadă de câte 6 luni.

psd parl jos

Potrivit dispozițiilor art. 55 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, numirea în funcțiile de procuror șef serviciu și procuror șef birou în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, se face pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singură dată, de către Consiliul Superior al Magistraturii, la propunerea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție.
Direcția Națională Anticorupție declanșează procedura în vederea ocupării următoarelor posturi vacante de procuror șef serviciu/birou:

Structura centrală:
– procuror șef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupție din cadrul Secției de combatere a corupției;

– procuror șef al Serviciul de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Secției de combatere a corupției;
– procuror șef al Biroul de combatere a infracțiunilor comise în legătură cu achizițiile publice din cadrul Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție;
– procuror șef al Biroul de combatere a infracțiunilor care aduc prejudicii bugetului public din cadrul Serviciul de combatere a macrocriminalității economico – financiare al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție.
Structura teritorială:
– procuror șef al Serviciului Teritorial Brașov;
– procuror șef al Serviciului Teritorial Craiova;
– procuror șef al Serviciului Teritorial Galați;
– procuror șef al Serviciului Teritorial Iași;
– procuror șef al Serviciului Teritorial Oradea;
– procuror șef al Serviciului Teritorial Ploiești;
– procuror șef al Serviciului Teritorial Suceava;
– procuror șef al Serviciului Teritorial Timișoara.
Procurorii care doresc să-și depună candidatura, se pot înscrie până la data de 08 octombrie 2018, ora 16:00, la cabinetul procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 021/312.14.97 int. 2125, 2658, 2660 și 2662.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata