parlamentare sus
achitei top

Traditii autentice si cultura la Zilele comunei Ibanesti

0 556

Tradiţiile, folclorul şi cultura îşi dau întâlnire la finalul acestei săptămâni la Ibăneşti. Primăria şi Consiliul Local organizează pe 29 şi 30 septembrie a III-a ediţie a Zilelor comunei „Ibăneşti în sărbătoare”.

psd parl jos

„În cadrul acţiunilor noaste am dorit să oferim un program cultural artistic de excepţie, având în vedere dorinţa noastră de a promova prestigioasele şi adevăratele tradiţii locale şi judeţene. Vă aşteptăm cu drag să fiţi alături de noi şi de invitaţii noştrii”, a spus Romică Magopeţ, primarul comunei Ibăneşti.
Sărbătoarea va începe sâmbătă de 10.30 cu slujba de tedeum urmată de un spectacol oferit de elevii Şcolii Ibăneşti, momente dedicate Centenarului Uniri şi premirea cuplurilor de aur ale comunei. Spectacolul va continua cu programul celor de la Orchestra „Mugurelul” Dorohoi, „Fetele de la Botoşani”, Ansamblul „Mărgineanca”, Cornelia Ciobanu, Georgiana Spînu, „Rapsozii Botoşanilor” cu artiștii vocali și instrumentali, Daniela Condurache, Oana Racu şi Bianca Filip.
Duminică organizatorii evenimentului vă invită de la ora 10.00 la spectacolul elevilor de la Şcoala Ibăneşti şi la două lansări de carte. Prima „La pas prin sat”, este semnată de prof.ing. Octav Vitcu iar a doua „Ibăneşti, mereu deasupra timpului” este semnată de primarul prof.ing.Romică Magopeţ. Nu vor lipsi şi competiţiile sportive de forbal şi şah în cadrul „Cupei Speranţa”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata