Polițiștii chemați la Spitalul de Pediatrie după ce un tată a devenit agresiv cu medicii. Copilul său se afla într-un salon cu gandaci

0 560

După ce pe Facebook au fost publicate mai multe filmulețe cu gândaci într-un salon al secției de pediatrie a Spitalului Județean situația a degenerat. Tatăl copilului internat în salonul respectiv a devenit agresiv astfel că au fost chemați polițiștii. Conducerea unității medicale a declarat că s-au făcut dezinsecție in saloanele respective.

„Dupa cum ati aflat toti de incidentul de la pediatrie cu gandacul in salon vreau sa va informez ca deratizarea a fost facuta săptămână trecuta , clădirile de la pediatrie sunt vechi si de asta se fac demersuri pt noul spital de pediatrie.Mama care a scris aseara pe facebook a fost mutata in alt salon si ulterior a venit sotul care a avut un comportament neadecvat fata de medicul de garda solicitandu-se ajutorul agenților de politie. Mama a plecat acasa cu copilul pe semnatura.E un eveniment regretabil” a declarat Monica Adăscăliței, directorul spitalului.

Video mama postat Facebook

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata