Petrecere cu artisti de seama la a doua editie a Zilei comunei Blandesti -FOTO-VIDEO-

0 886

Sute de oameni au venit joi la Sărbătoarea „Întâlnire cu fiii satului” de la Blândești. Evenimentul organizat de primarul Stelian Maxim și Consiliu Local a ajuns la a doua ediție.
Printre artiștii ce au urcat pe scenă se numără Cornelia Ciobanu, Ștefania Puiu, Brândușa Covalciuc Ciobanu, Constantin Bahrin, Zina Pantiru si Maria Ichim Hodan. Alaturi de artisti au mai participat la sarbatoare si Ansablul Balada Noua, Grupul Vatra, Taraful Fluierasul si Fanfara Rasuna Valea. Au raspuns invitatiei si au venit la intalnirea cu fii satului Blandesti senatorul Costel Soptica, presedintele PNL Botosani, consilierul local Maricel Maxim, Monica Raileanu, presedintele TNL Botosani dar si alti membri PNL. Pe langa momentele artistice spectatorii au avut parte si de un moment emotionant, sotia primarului recitand o poezie de suflet, cu mesajul ca oamenii sa aiba rabdare si intelegere fata de semeni.

VIDEO STELIAN MAXIM

VIDEO CONSTANTIN BAHRIN

VIDEO STTEFANIA PUIU

VIDEO FANFARA

VIDEO RECITAL POEZIE

VIDEO HORA CONSTANTIN BAHRIN

Primarul comunei Stelian Maxim a declarat ca intentioneaza sa organizeze si in anii viitori evenimentul, dorind ca sa devina o traditie. „Am organizat ziua comunei, intitulata „Fii satului”. Vremea a fost de partea noastra, insa un picut de ploaie inseamna belsug. Am adus artisti din zona Botosaniului fiind alaturi de noi la organizare doamna Stefania Puiu si domnul Ioan Enciu, fiu al satului. Tot astazi am premiat sapte cupluri care sarbatoresc 50 de ani de casatorie, un numar in crestere fata de anii anteriori si speram sa fie cat mai multi in viitorii ani” a declarat primarul comunei Blandesti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata