Parcare neplatita de unii salariati ai municipalitatii. „Nicio persoana care lucreaza in Primarie nu poate fi mai presus de lege”

0 330

Se folosesc de sigla instituţiei unde lucrează pentru a nu achita contravaloarea parcării când sunt cu maşinile personale. Este cazul unor salariaţi din Primăria Botoşani iar situaţia a fost prezentată în şedinţa de CL de ieri.

Alesul local liberal Cătălina Lupașcu susține că a primit două fotografii cu însemne găsite în bordul unor autoturisme ce aparțin unor angajați din Primărie.  „În bordul unor mașini parcate în parcările cu plată ale municipiului Botoșani putem găsi foi A4 cu sigla Primăriei Botoșani, numărul mașinii respective după care în josul paginii găsim scris ori permis de liberă trecere, ori permis parcare în locurile rezervate pentru Primăria municipiului Botoșani. Sunt două tipuri de foi A4 care au sigla Primăriei și nu au niciun număr de înregistrare și nicio semnătură. Eu nu cred că o mașină personală a unei persoane care lucrează în Primăria Botoșani poate beneficia de permis de liberă trecere…Nicio persoană care lucrează în Primărie nu poate fi mai presus de lege și mai presus de cetățenii municipiului Botoșani atunci când alege să se deplaseze la serviciu cu mașina personală”, a declarat Cătălina Lupaşcu.

Primarul municipiului Cosmin Andrei susţine că nu ştie despre o astfel de situaţie. „Oricine poate să-şi pună în bord orice hârtie. Dacă cineva folosește  înscrisuri, însemne care sunt oficiale, sunt înregistrate și nu au acest drept, sunt organe competente care pot constata acest lucru. Mai mult, societatea Eltrans acționează în cadrul unui regulament care trebuie aplicat şi în spiritul și litera lui. Dacă regulamentul spune că nicio o mașina a niciunui angajat al unei instituții nu are gratuitate, foarte bine, să-i blocheze roțile, să-i ridice mașina. Trebuie doar să aplice regulamentul şi sunt convins că dacă sunt sesizări la Poliţia Locală şi la Societatea Eltrans acţionează în consecinţă”, a precizat Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata