OFICIAL – Contestație depusă pentru un tronson al drumului strategic. Doina Federovici: „Vom face toate demersurile legale să avem un rezultat cât mai repede cu putință”

0 462

În privința celui mai așteptat drum din județ Doina Federovici președintele Consiliului Județean Botoșani a avut marți o veste proasta și doua bune. Din păcate a fost depusa o singură contestație pe lotul al doilea al drumului strategic. Pentru primul lot cu o lungime de 30 de km intre Șipote – Rediu – Răuseni – Călărași – Dângeni – Mihălășeni oferta câștigătoare a fost cea depusă de asocierea de firme Danlin XXL – Dragoș Invest iar pentru lotul al treilea cu o lungime de 26 de km intre Blândești – Cerchejeni – Sulița – Lunca – – Todireni, a fost declarată câștigătoare oferta firemelor Dimex 2000 Company – Frasinul. 

Pe lotul doi avem o contestație. Este vorba de lotul de pe drumul județean 282 Răuseni – Todireni – Trușești – Dângeni – Hănești. Oferta câștigătoare declarată câștigătoare a fost cea depusă de asocierea formată din Cornell’s Floor – Costruct Com SRL Botoșani – Test Prima– Autotehnorom SRL Suceava, iar contestația este făcută de asocierea Mavgo Holding, Aqua Parc și Hydrostoy AD Bulgaria. Contestația va fi analizată de specialiști din cadrul Consiliului Județean Botoșani și vom face toate demersurile legale să avem un rezultat cât mai repede cu putință. Comisia de Achiziții lucrează la contractele pe care intenționăm să le semnăm cât mai repede, eventual chiar pe data de 23 aprilie 2021. Din acel moment practic vor curge termenele procedurali privind achizițiile publice și imediat după Sfintele Sărbători Pascale după ce vor fi îndeplinite toate procedurile să emitem și ordinul de începere a lucrărilor cele două tronsoane. Probabil la jumătate lunii mai deschidem aceste șantiere”, a declarat Doina Federovici.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata