O tanara adoptata de o familie din SUA isi cauta mama din Botosani

0 433

O tânără adoptată de o familie din SUA îşi caută mama din Botoşani. Iuliana are 17 ani şi împreună cu mama adoptivă din America îşi caută mama din Botoşani, mamă care ar avea cum în jur de 36 de ani.

 

“ Sunt mama adoptivă a tinerei IULIANA CIOBANU, împreună suntem in cautarea familiei biologice din BOTOŞANI. Fiica mea sa născut la 14 Iunie 2000 la spitalul maternitate Caritas din Bucureşti, Sector 3, România, mamei CIOBANU ELENA, o studentă in vârstă de 19 ani. Acum ar avea in jur de 36 de ani. Tata biologic figurează necunoscut. Elena a lăsat-o pe Iuliana la maternitate imediat după naştere. Părinții mamei se numesc Petru și Mariana Ciobanu, pe atunci cu domiciliu in orașul Botoşani, pe Strada Alexandru Donici, Nr 4, la bloc. Nu este cunoscut dacă Elena mai avea și alți copii.

 

Iuliana avea un defect congenital sever, buza de iepure. A fost adoptata in America, cu ajutorul centrului de plasament al fundatiei Totul pentru Copii din Bucuresti.  Iuliana a suferit 14 interventii chirurgicale pentru a-i fi reparat defectul congenital, iar acum este o frumoasa tanara de 17 ani.

 

Îi căutăm orice membru al familiei biologice, pentru a afla mai multe despre trecutul și mediul familiei sale. Iuliana a facut testarea ADN 23&Me si este listata pe acel website (cu numele sau adoptiv). Cautam si o femeie tanara (pe atunci avea 16 ani?) pe nume Cristina, care a avut grija de Iuliana la fundatia Totul pentru Copii. Cristina i-a fost Iulianei ca o mama, si a plans cand am luat-o pe Iuliana.

 

Orice informatie ar fi de mare ajutor, va multumim foarte mult. Va rugam, DISTRIBUITI. Multumim!! „ este mesajul postat pe Facebook, pe pagina  The Never Forgotten Romanian Children“Copiii niciodată uitaţi ai României”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata