Deputatul Cristian Achitei voteaza demisia pentru ministrul Alexandru Cuc

0 651

Deputatul liberal Cristian Achiţei votează pentru demisia lui Alexandru Cuc, ministrul transporturilor.

Am semnat textul moțiunii simple împotriva ministrului Transporturilor și voi vota în plenul Parlamentului această moțiune cu convingerea că sunt în asentimentul tuturor botoșănenilor.

Voi vota azi pentru demiterea ministrului PSD Răzvan Cuc după ce la întreg șirul de demersuri parlamentare pe care le-am făcut în tot acest an pentru efectuarea urgentă de investiții în infrastructura rutieră botoșăneană mi s-a răspuns doar cu ridicări din umeri, cu nepăsare și cu dispreț pentru locuitorii acestui colț de țară.

Voi vota moțiunea nu ca un simplu gest politic, specific opoziției, ci ca o formă de protest concretă, cu gândul la peticele și denivelările fără număr de pe drumul național Botoșani-Târgu Frumos, la starea deplorabilă a drumului național Botoșani-Ștefănești, la rușinea reprezentată de ultimul drum național de pământ, Manoleasa-Rădăuți Prut.

Dacă interesele botoșănenilor care i-au votat anul trecut ar conta mai mult decât meschinele interese de partid, și parlamentarii PSD de Botoșani ar trebui să mi se alăture în votul pentru demiterea ministrului Cuc. Nu sunt naiv și știu că nu o vor face. De ce? Pentru că la PSD ordinul de partid este mai presus decât interesele botoșănenilor!

simio cosma
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata