O persoană a murit și două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs de un botoșănean în județul Suceava

0 2.997

O bătrână de 88 de ani a murit și două persoane au fost rănite după ce au ajuns cu mașina într-un șanț, la Poiana Stampei.

Potrivit obiectiv de Suceava.ro, sâmbătă seara, la ora 22.47, T. Octav, de 67 ani, Botoșani, a condus un autoturism marca BMW pe D.N. 17, comuna Poiana Stampei, circulând din direcţia Bistrița către Vatra Dornei. Când a ajuns într-o curbă ușoară la dreapta, bărbatul a pierdut controlul volanului, a lovit un capăt de podeț din beton, ulterior mașina fiind proiectată într-un temelia din beton a unui gard și în șanțul de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a conducătorului autoturismului, a ocupantei locului dreapta față a acestuia, T. Ana, de 66 ani, cât și a ocupantei locului stânga spate din autoturism, Bulai Ana, de 88 ani.

simio cosma

La fața locului au ajuns un echipaj cu accesorii pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. În sprijin, a fost solicitată și o ambulanță SMURD de la ISU Bistrița-Năsăud (Stația Prundu Bârgăului). Echipajele de intervenție au preluat răniții și le-au acordat primele îngrijiri medicale. Femeia în vârstă de 88 de ani era blocată în autoturism, fiind în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale. A fost extrasă și, împreună cu celelalte două victime, a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Vatra Dornei.

Femeia de 88 de ani, pasageră dreapta spate în autoturismul marca „BMW”, i s-a stabilit următorul diagnostic (rănită grav): „t.c.c.; hematom occipital și frontal; contuzie umăr drept; hematom gambă stânga”. Din păcate, în urma rănilor suferite, bătrâna a încetat din viață câteva ore mai târziu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata