O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o ambulanta la Saveni

0 767

O femeie a decedat după ce a fost lovită de o ambulanţă. Accidentul a avut loc duminică la prânz la Săveni. Ambulanţa se deplasa cu o mamă gravidă la maternitate la Botoşani iar în fața unei autogări, femeia a ieşit dintre două maşini nu a văzut ambulanţa şi a sărit în faţa ei. Șoferul autosanitarei, Adi P., a frânat, dar nu a avut timp să o evite pe Verginica I., de 72 de ani şi a lovit-o în plin. Femeia a căzut pe asfalt iar echipajul de pe ambulanţă a încercat să îi acorde primul ajutor. Aceeași ambulanță a dus-o la Spitalul Săveni dar femeia a decedat.  În acest caz poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentu

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Botoşani, ambulanţa având în funcţiune şi semnalele acustice şi luminoase.

“Autospeciala ambulanţei avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, se îndrepta spre Botoşani, cu o pacientă. La intrarea în oraşul Săveni, pe DN 29, o femeie de 72 de ani s-a angajat în traversarea, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure, fiind lovită în plin de ambulanţă. Poliţia a ajuns la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul” a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Nicoleta Federciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata