Incendiu izbucnit la o casă din Dorohoi! Un tânăr de 29 ani intoxicat cu fum, salvat de pompieri

0 589

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi duminică, 28 ianuarie 2018, în jurul orei 17:10, pentru a interveni pe strada Traian din municipiul Dorohoi.

La locul indicat s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj SMURD. La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta în dormitorul casei, loc în care a fost găsită și o persoană inconștientă. Victima, Marius Dumitru C., în vârstă de 29 ani, a fost scoas de pompieri și preluat de echipajul SMURD. După ce acesta a primit primele îngrijiri medicale la fața locului a refuzat transportul la spital și a devenit recalcitrant.

Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia. Din câte se pare, un vecin care a văzut fumul a apelat autoritățile și intervenția promptă a pompierilor a făcut ca pagubele să fie limitate la cca. 1000 lei, fiind salvate bunuri în valoare de cca. 20000 lei.

„Am fost sesizați prin numărul de urgență 112, pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Traian din Dorohoi. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la materialele textile și patul din dormitor, cu degajări mari de fum. În dormitor a fost identificată și o victimă intoxicată cu fum, care a fost scoasă și predată echipajului SMURD. Cauza probabilă a producerii incendiului este o țigară lăsată aprinsă.”, a declarat pentru Dorohoi News, plt. Ciprian Alupoaie, șef gardă intervenție Detașament de Pompieri Dorohoi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata