parlamentare sus
achitei top

Nu sunt bani pentru tichete de masa la Nova Apaserv

0 584

Salariaţii de la societatea Nova Apaserv nu ştiu cât timp vor mai primi tichete de masă. Directorul general al societăţii, Albert Tănasă, susţine însă că se eforturi pentru a asigura sumele de bani necesare pentru acordarea acestor tichete.
„Tichetele de masă sunt prinse în bugetul de venituri și cheltuieli actual. Ele sunt bugetate până la sfârșitul lunii iulie 2018. Nu mai avem bugetați, dar pe analiza făcută pe primul semestru la fond de salarii cu siguranță vor fi făcute o serie de economii, tot ce se va înregistra ca economie pe fondul de salarii, vom transfera pentru semestrul doi pentru a putea asigura într-o primă fază pe trei luni și ținta noastră principală este de a putea asigura plata tichetelor de masă până la sfârșitul anului”, a declarat Albert Tănasă.
Liderul sindical Cristian Sadovei nu exclude varianta unei greve în caz că nu se vor mai acorda aceste tichete. „Tichetele de masă este primul demers pe care noi l-am făcut. Tichetele de masă ca și valoare lunară de 200 de lei, la un salariu mediu de 3.000 de lei înseamnă cam 15%. E o valoare. Nu vreau să-l laud pe dl director, dar a fost primul director care ne-a ajutat pe noi ca sindicat să obținem tichete de masă Dar nu neg faptul că dacă ele nu se vor mai acorda nu vom face grevă”, a declarat Cristian Sadovei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata