Nebunie pe șosele: Accidente provocate de persoane fără permis, în stare de ebrietate și un… minor!

0 195

La data de 03 mai 2021 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Dumbrava Roșie din Dorohoi a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. 

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt :

Un tânăr de 17 ani, din municipiul Dorohoi, a condus un autoturism pe raza municipiului Dorohoi, iar când a ajuns pe strada Dumbrava Roșie, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma imapctului au rezultat doar pagube materiale.

Fiind efectuate verificări în bazele de date, s-a stabilit faptul că acetsa nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

 

 

La data de 03 mai 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit în trafic, pe raza comunei Tudora, un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mai mult de atât, fiind testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

 

La data de 03 mai 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Împărat Traian din municipiu a avut loc un accident soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul direcționat la fața locului a identificat autoturismul implicat în accident, care prezenta avarii la partea din față, fiind, de asemenea, stabilită și identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

 

La data de 02 mai 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au depistat pe Drumul European DE 58, un autoturism care avea partea din față avariată, în urma unei coliziuni cu un cap de pod, iar conducătorul auto dormea pe locul șoferului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 39 de ani, din comuna Bălușeni.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult de atât, acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata