Mos Craciun isi cauta ajutoare la ” Atelier floristiq”

0 1.035

Copiii pot deveni ajutoarele lui Moş Crăciun. În atelierul de florărie aceştia pot confecţiona ornamente de Crăciun. Iniţiativa aparţine Sandei Popovici, administratorul „Atelier floristiq”, . „Dragi părinți asa cum v-am promis duminica viitoare(17.12.2017) voi organiza atelierele pentru copii cu tematică de Crăciun. Împreună vom realiza unul din cele 2 modele pe care le puteti alege in functie de buget.
Modelul 1 include aranjament cu brad natural , lumânare, accesorii tematice si flori naturale mici. Costul acestuia este de 30 ron.
Modelul 2 include cutie de carton, brad natural, accesorii tematice si flori naturale. Costul acestuia este 50 ron.
Se vor folosi flori de care va veti putea bucura si in zilele de Crăciun.
Grupele se formeaza in functie de modelul ales , astfel : grupe pentru modelul 1 si grupe pentru modelul 2.
Se va începe de la ora 12. Va astept cu drag sa ne distrăm cu flori pe care le puteti dărui cuiva drag.”, a spus Sanda Popovici.
Atelierul oferă clienților săi flori, dar și aranjamente din flori naturale, artificiale, uscate sau criogenate, flori la ghiveci, precum și aranjamente florale pentru nunți, botezuri sau alte evenimente privateClienții pot găsi aici cadouri simple sau personalizate cu nume sau cu data evenimentului. Totodată „Atelier floristiq” dispune de o gamă largă de suveniruri. Atelierul funcționează la parterul blocului turn de pe strada Octav Onicescu, în incinta show-room-ului Hidroplasto.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata