Ministrul Budăi respinge orice declarație ca nu sunt bani pentru pensii : „Condamn ferm astfel de declaraţii deoarece nu fac decât să aducă panică în rândul pensionarilor”

0 284

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni că susţine proiectul legii pensiilor în forma existentă, respingând afirmaţiile conform cărora nu ar fi bani pentru plata pensiilor. „Nu este legea (pensiilor – n.r.) nici a Olguţei Vasilescu, nici a lui Marius Budăi, este legea propusă de PSD – ALDE, noi o susţinem în forma care este, dacă vor fi ceva amendamente vom discuta în comisii şi în plenul Camerei şi vom decide”, a afirmat Budăi, la Parlament, citat de dcnews. ro. El a spus că va respecta prevederile programului de guvernare şi că discută „aproape zilnic” cu fostul ministru al Muncii Olguţa Vasilescu. „Discutăm aproape zilnic, chiar şi pe legea pensiilor, cu Olguţa Vasilescu”, a punctat el.

Marius Budăi a criticat declaraţiile conform cărora nu ar exista bani la buget pentru a asigura plata acestor pensii: „Condamn ferm astfel de declaraţii deoarece nu fac decât să aducă panică în rândul pensionarilor. Au fost astfel de declaraţii şi pe parcursul anului 2017 şi s-au dovedit false”. 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata