Mihai Țurcanu vrea un nou mandat în Parlamentul European

1 840

Liberalul Mihai Ţurcanu doreşte un nou mandat de parlamentar european. Azi acesta şi-a depus la sediul centrul al Partidului Naţional Liberal proiectul şi motivarea pentru această nouă candidatură.

„Am depus astăzi, la sediul central al Partidului Național Liberal, proiectul care însoțește și motivează decizia mea de a candida pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Proiectul conține o soluție concretă prin care se pot diminua decalajele economice dintre regiunile europene sărace și cele bogate și oferă spațiu instituțional, atât Uniunii Europene cât și României, pentru o consolidare economică accelerată a Regiunii de Dezvoltare Nord-Est, din păcate, una din codașele Europei, din multe puncte de vedere. Proiectul depus de mine adună în interiorul său cea mai mare parte din evaluările ultimilor 5 ani, evaluări realizate alături de primarii liberali din Regiunea Nord-Est, iar asumarea comună a unei abordări economice concrete, o soluție defalcată până la a doua cifră după virgulă, este o chestiune evident politică, dar în egală măsură practică și în concordanță cu realitățile sociale și economice ale regiunii pe care, consider eu, am reprezentat-o în acest mandat de europarlamentar cu profesionalism, seriozitate și responsabilitate.

Profit de ocazie pentru a-i felicita public pe toți colegii mei care au depus, la rândul lor, o astfel de candidatură și am convingerea fermă că Partidul Național Liberal va decide cea mai bună garnitură de reprezentanți pentru Parlamentul European.”, a spus Mihai Ţurcanu.

1 Comentariu
  1. Daniel Spune

    Dar ce morţii mă-si a făcut el pentru comunitate că să merite un nou mandat????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata