locale psd
locale sus

Meteorologii au anunţat prognoza meteo pentru Florii, 1 Mai şi Paşte

0 154

Vremea de Florii, 1 Mai, și de Paște 2024. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au făcut publică prognoza pentru următoarele săptămâni care acoperă și zilele de sărbătoare națională: 28 aprilie – Sărbătoarea Floriilor, 1 Mai și 5-6 mai – Paștele Ortodox.

Săptămâna 9 – 15 aprilie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 15 – 22 aprilie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi în nord-estul ţării.

Săptămâna 22 – 29 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nvelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, anunţă ANM.

Săptămâna 29 aprilie – 6 mai

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata