locale psd
locale sus

Investiție de suflet: Centru de zi pentru copii aflați în situații de risc de la Vârfu Câmpului! 

0 905

Investiție de suflet: Centru de zi pentru copii aflați în situații de risc de la Vârfu Câmpului!

Inaugurarea Centrului de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți de la Vârfu Câmpului a avut loc luni.

„Este o investiție de suflet, destinată celor mai vulnerabili dintre noi copiii. 

Proiectul s-a realizat cu fonduri europene accesate de către Primăria Vârfu Câmpului prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și are o valoare totală de 102.300 euro”, a declarat Maria Huțu.

În cadrul noului centru de la Vârfu Câmpului, grupe de câte 16 copii, cu vârste între 3 și 14 ani, vor desfășura diverse activități de creație artistică, culturale, sportive, tehnico-științifice, turistice, activități ludice, de dezvoltare a potențialului imaginativ, concursuri și competiții din diverse arii de cunoaștere, activități de decorare a spațiului de lucru, de joacă, în funcție de anotimp și eveniment, vizite la muzee, obiective turistice, grădini zoologice/botanice, organizarea de minicluburi, în funcție de abilități, hobby-uri, interese, participarea la spectacole, teatru, expoziții, alte evenimente cultural/educative.

La inaugurare au fost prezenți și președintele CJ Botoșani Doina Federovici, senatorul Lucian Trufin, vicepreședinte CJ Dorin Birta.

„Acestea sunt rezultatele muncii unui primar dedicat, care își iubește comunitatea și care acționează doar în slujba ei. Felicitări draga mea colegă și prietenă. Continuați pe acest drum împreună cu echipa dumneavoastră imbatabilă. Viitorul comunei, vă asigur, se scrie cu această echipă de succes: echipa PSD.„, a spus Doina Federovici.

Copiii vor primi și câte o masă caldă oferită cu sprijinul Primariei Vârfu Câmpului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata