Membri Pro Romania Botosani amenintati cu pierderea serviciului. Hunca: „Toate aceste cazuri le voi prezenta la Comisia pentru drepturile omului”

1 816

Deputatul Pro Romania Mihaela Hunca a povestit ca mai multi colegi de partid au primit amenintari din partea unor directori de institutii, membri PSD, punandu-li-se in vedere ca por fi dati afara daca se implica in sprijinirea Pro Romania. „Foarte mulți colegi sunt supuși unor presiuni, unor amenințări, din partea șefilor mai mari sau mai mici de la deconcentrate sau de la administrație. Vreau să le transmit tuturor acelor care fac astfel de presiuni că avem o Constituție și ar trebui să o respecte. Îi rog să citească articolul 1 unde se spune că legea nu este facultativă ci obligatorie. Să mai citească articolul 40 în care se stipulează că orice cetățean al acestei țări are dreptul să se afilieze oricărui partid dorește. De săptămâna viitoare îi invit la cabinetul parlamentar, pe toți cetățenii care sunt supuși unor astfel de presiuni. Toate aceste cazuri le voi prezenta atât la Comisia pentru drepturile omului cât și la comisia de abuzuri. Suntem un partid nou, un partid care ne dorim să facem o altfel de politică”, a declarat Mihaela Huncă.

1 Comentariu
  1. un cetatean Spune

    Altfel de campanie electorala ,penibila dar nu cred ca se poate si asa ceva ar fi o actiune murdara si inadmisibila intro tara democrata .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata