Medic UPU Botoșani :”Jos labele de pe Maternitate jeguri umane care sunteti voi!”

1 3.395

Un medic reacționează în urma zvonurilor cu privire la decizia Ministerului Sănătății de a pregăti transformarea Maternității Botoșani în spital Covid – 19. „Cine a hotarat sa mute maternitatea? Jur ca ma duc si ma leg lu lanturile de gard daca se intampla asta… Chiar am innebulit cu totiii? Care e logica? VATREBUIE UN SPITAL ASA MARE SA TRATATI CEI 7 BOLNAVI SUSPECTI DIN Botosani? Jos labele de pe Maternitate jeguri umane care sunteti voi!”, este mesajul postat de Alin Atudoroae, medic UPU Botoșani. Reacțiile au fost pe măsură la postarea medicului botoșănean.

” Sunt spitalele mici care au fost închise unde se pot trata cei cu Covit 19…Maternitatea a fost aleasa pentru ca are aparatura de ultima generație… Dar cu micuții născuți ce se va întâmpla?” 

„De ce nu se redeschid spitalele închise in urma comasării”. 

„Decizii tampite luate de oameni orbiți de funcții. Da, trebuie luate măsuri, dar nu prin punerea în pericol a vieții unor ființe abia venite pe lume….unele înainte de vreme.  Va multumim pentru atitudine!!” 

„Care este fundamentarea acestei decizii? Ce se va intampla cu pacinetii actuali si viitori? Vor merge toti la Dorohoi? O decizie la fel de aberanta ca si cei care conduc in aceste vremuri…” 

 

1 Comentariu
 1. TRAIAN TANASA Spune

  ACUZARE DE – O FECUNDARE
  PRIN VIRUSARE DEVASTATOARE
  (Acuzat:FLUTURELE)

  Virusatul FLUTUR zburând din floare în floare,
  Polenizand u le cu drag pe fiecare,
  A întreprins o acțiune, în fapt, devastatoare!
  Așa-i când la putere se-aleg __ insecte zburătoare!!!

  (DE TRAIAN ASANAT)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata