Marius Budăi: „A devenit obositoare această insistență a PNL în privința comasării alegerilor”

0 332

Deputatul PSD, Marius Budăi, susține că PNL ar trebui să se concentreze pe rezolvarea problemelor oamenilor și nu pe comasarea alegerilor

Să vorbim mai puțin despre politică și mai mult despre cum să rezolvăm problemele oamenilor!

Să fiu sincer a devenit obositoare această insistență a PNL în privința comasării alegerilor. Din 2022 tot vin cu diverse scenarii. Se vorbește prea mult despre politică și prea puțin despre oameni. Mi-aș fi dorit să văd aceeași energie la PNL pentru susținerea majorării și recalculării pensiilor, de exemplu, sau despre majorarea salariului minim, dar nimic.

În privința calendarului electoral, cred că cel mai simplu e să mergem pe ceea ce prevede legislația în vigoare: europarlamentare în iunie, locale în septembrie, prezidențiale în noiembrie-decembrie și parlamentare între cele două tururi de la prezidențiale. 

Și ca să închidem un subiect fals legat de aceste discuții… nu a existat nicio solicitare ca PNL să susțină un candidat unic de la PSD. Cum să ne susțină PNL? Președintele țării e ales de cetățeni, nu de partide. Nu cred în teoria că alegătorii se înregimentează după cum le spun unii politicieni.  

Așadar, stimați colegi liberali, haideți să vorbim mai puțin despre politică și mai mult despre cum să rezolvăm problemele oamenilor.

Marius Budăi – deputat PSD Botoșani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata