Mandinga si Aida Preda au incins atmosfera la Festivalul „Floarea Albastra” la Mihai Eminescu – VIDEO –

0 1.221

Sâmbătă seara a debutat  o nouă ediţiei a Festivalului Floare Albastră în comuna Mihai Eminescu. Organizat de Primăria şi Consiliul Local Mihai Eminescu, Festivalul a ajuns la XI -a ediţie şi are loc pe Stadionul „Luceafărul”. Prima seară a fost seara tineretului iar atmosfera a fost incendiară alături de Aida Preda alături de Etno şi Mandinga.

„Bine aţi venit oameni dragi la cea de-a a XI -a ediţie a Festivalului „Floare Albastră”, festival care poartă numele unei poezii a marelui nostru poet naţional Mihai Eminescu, poet  care a trăit pe meleagurile noaste şi care a ridicat cultura românească pe cel mai înalte culmi. De 11 ani Festivalul se derulează două zile, sâmbătă şi duminică. Sâmbăta este dedicată tineretului”, a spus Aneta Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.

„Mă bucur nespus de mult că de la an la an este tot mai multă lume aici, în faţa scenei. Am creat un cadru destul de bun pentru dumneavoastră şi chiar îmi doresc de la an la an să aducem nume noi, cunoscute şi să demonstrăm tuturor că putem face mult mai mult chiar şi decât oraşele”,  a declarat Verginel Gireadă, cel care este organizatorul Festivalului de la prima ediţie  până în prezent.

VIDEO ANETA GIREADA  – VERGINEL GIREADA

VIDEO AIDA PREDA – ETNO

VIDEO MANDINGA

Spectacolul continuă duminică cu muzica populară. Manifestările vor începe la ora 12:00 iar pe scenă vor urca solişit din România și Republica Moldova: Orchestra Rapsozii Botoșanilor, Ansamblul Plăieșii, Traian și Valeria Ilea, Ion Paladi. Momente umoristice vor fi asigurate de Jean Paler.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata