parlamentare sus
achitei top

Locuri de parcare scoase la licitatie de municipalitate

0 766

Municipalitatea organizează licitaţie pentru ocuparea locurilor de parcare din muncipiu. Aceasta va avea loc pe 6 iulie la ora 10.00 la Casa Cărţii. Licitaţia se organizează pentru locurile de parcare
– Străzile: Primăverii, M.Kogălniceanu, G.Enescu, Bucovina, Viilor, Eliberării, Al.C.Gane, Al.T.Crudu, Al.Școlii, Al.T.Callimachi, Al.Amurgului, Al.Azurului, Al.Scipione Bădescu, Al.I.Frunzetti ;
– Str.Pacea, Al.Curcubeului, Al.Cinema, Al.Nucului, Al.Parcului, Al.Scurtă, Al.Elie Radu;
– Străzile: O.Onicescu, Prieteniei, Vârnav, Sucevei, Dimitrie Brînză, M.Eminescu 8-28, Al.Viilor;
– Calea Națională 7 – 10, Str.Adrian Adamiu, ANL Bucovina, ANL Cișmea.

psd parl jos

Preţul de pornire la licitaţie este de 131 lei/an, pentru persoane fizice la nivelul anului 2018. Şedinţa de licitaţie se va desfăşura în sala de şedinţe de la sediul „ Casa Cărţii ”.
Pot depune cereri de înscriere la licitaţie persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală şi nu deţin garaj în municipiul Botoşani.
Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2018, cu posibilitate de prelungire.
Documentaţia pentru licitaţie poate fi consultată şi achiziţionată de la Primăria Municipiului Botoşani, serviciul Patrimoniu, ( sediu Casa Cărţii ) Calea Naţională nr. 101, începând cu data publicării anunţului, între orele 8 – 16,00.
Cererile de înscriere la licitaţie pot fi depuse până la ora 12 în data de 5.07.2018.
Taxa de participare la licitaţie 10 lei. Pentru relaţii suplimentare, vă puteţi adresa Serviciului Patrimoniu ( Casa Cărţii) telefon 0372316757.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata