parlamentare sus
achitei top

Liliana Minca si ALDE Botosani sustin demersurile presedintelui Calin Tariceanu : „Natiunea are nevoie de a se elibera de catusele sistemului, ale statului paralel”

0 1.476

Liliana Mincă, preşedintele ALDE Botoşani, susţine alături de celelalte organizaţii din ţară şi preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, toate demersurile pentru a demasca abuzurile şi excesele făcute de statul paralel.

psd parl jos

“Demersurile pe care le-am făcut în ultimii patru ani de a demasca aceste abuzuri şi excese făcute de statul paralel nu au izvorât dintr-o problemă personală. Această atitudine, însă, pe mine m-a costat enorm şi politic, şi personal, dar am rămas neclinitit în convingerile mele cele mai profunde şi în aceste momente nu pot să mă împiedic să nu mă gândesc la cei care au avut de suferit mai mult decât am suferit eu, care au devenit ţinte şi chiar victime ale acestui sistem care a funcţionat nestingherit de nimeni în România de peste zece ani, mă refer nu numai la oamenii politici, ci şi la oamenii simpli. Lupta pe care am dus-o nu a fost pentru mine, ci pentru o naţiune întreagă, care are nevoie de a se elibera de cătuşele sistemului, ale statului paralel. A fost o luptă pentru un sistem democratic, în care să prevaleze o valoare esenţialmente liberală, caracteristică lumii libere, şi anume, respectul pentru drepturile şi libertăţile individuale şi domnia legii, nicidecum a bunului plac. Acestea sunt valorile care au definit tot timpul acţiunea mea politică şi a colegilor mei din ALDE şi aceste evaluări dorim să le restituim românilor. Aşadar, fiţi convinşi că şi în continuare vom merge pe aceeaşi linie, vom continua această luptă, care reprezintă datoria noastră, obligaţia noastră faţă de România, împreună cu partenerii de coaliţie şi cu societatea civilă, care am văzut că a reprezentat un factor extrem de important în aceste ademersuri şi, nu în ultimul rând, cu presa independentă şi curajoasă.” Calin Popescu TARICEANU, presedinte ALDE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata