Liliana Minca: „ALDE transmite persoanelor cu dizabilități, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități un mesaj de susținere!”

0 289

În 1992, Adunarea Generală ONU a proclamat ziua de 3 decembrie ca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Această zi reprezintă un prilej de a reafirma rolul important pe care aceste persoane îl au în societate şi în comunitate.

Cu prilejul acestei zile, ALDE își reafirmă considerația și sprijinul pentru persoanele care întâmpină încă multe bariere în afirmarea potențialului lor și le asigurăm că vom persevera pentru asigurarea incluziunii și egalității de șanse!

O trecere in revista a tratatelor si actelor normative, naționale si internaționale, privind persoanele cu Dizabilitati, ne vor pune in fata a tone de reglementări in domeniu. Cu toate acestea, la 21 de ani de momente festive dedicate lor, persoanele cu Dizabilitati încă sunt privite cu reticenta.

ALDE transmite persoanelor cu dizabilități, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități un mesaj de susținere!
Liliana Mincă
Presedinte – Alde Botosani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata