In Ziua Marii Uniri Fetele din Botosani au obtinut trofeul „Potcoava de Aur” la Chisinau

0 546

În ziua sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Fetele din Botoșani au înfăptuit Unirea prin cântec, petrecând în inima Moldovei, la Chișinău, trăind emoții de nedescris pe scena celei de-a XIII-a ediții a spectacolului „Potcoava de Aur”, în acompaniementul Orchestrei Advahov, dirijată de Vitalie și Vasile Advahov. Iustina Irimia Cenuşă, Loredana Călin, Lorena Dupu şi Simona Mazătre au obţinut trofeul „Potcoava de Aur”.
Fetele din Botoșani au fost invitate la acest eveniment muzical de anvergură, organizat la cel mai înalt nivel de profesionalism, în care se premiază, în urma sondajelor, cei mai iubiți și ascultați artiști din Republica Moldova.
„Ziua de 1 decembrie 2018 va rămâne adânc întipărită în amintirile noastre, întrucât am avut onoarea de a cânta în cadrul celui mai important eveniment muzical al Moldovei și bucuria de a ne întoarce acasă cu cel mai râvnit premiu, trofeul „Potcoava de Aur”, decernat în urma succesului cântecului Hai la Botoșani. Suntem recunoscătoare Cerului, familiilor, tuturor celor care ne-au susținut și Măriei Sale Publicul, care ne-a adus atâtea motive de fericire în acest an.
Mulțumiri Noroc TV și Radio Noroc pentru invitație și prietenie!”, a spus Iustina Irimia Cenuşă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata