parlamentare sus
achitei top

Lacrimi pentru Petronela : Tanara ucisa la o sedinta foto a fost condusa azi pe ultimul drum

0 4.328

A fost jale astăzi în Ştefăneşti. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe frumoasa Petronela Mihalachi, tânăra ucisă de Bogdan Ionel în pădure de la Pacea.

psd parl jos

În iunie, fata ar fi împlinit vârsta de 19 ani. Colegi, foști colegi, prieteni, rude, vecini, dar și simple persoane care au fost auzit de tragedie au mers să o conducă pe Petronela pe ultimul drum și să transmită condoleanțe rudelor îndoliate. La înmormântare a fost prezent şi directorul Colegiului Economic, Ioan Huțanu, dar și primarul din Ștefănești, Florin Buțura. O mare de coroane de flori, dar și un urs mare de pluș au fost înconjurat cortegiul funerar. Cortegiul funerar a trecut şi pe la Liceul din Ștefănești, acolo unde Petronela Mihalachi a învățat până în clasa a XI-a. De acolo, sicriul cu trupul neînsufleţit al fetei a ajuns la cimitirul din localitate, unde a avut loc înmormântarea.

sursa : observator.tv

mesajul primarului Florin Butura

Ștefănești – tristețe, lacrimi și gânduri
Comunitatea noastră a condus-o pe ultimul drum pe Petronela Mihalache. Un eveniment atât de tragic a reușit să scoată la lumină un sentiment puternic – SOLIDARITATEA. Toți într-un glas, toți într-un gând ne-am rugat pentru sufletul Petronelei :’’Dumnezeu să o ierte!’’
Nu pot exprima în cuvinte câtă durere și tristețe am văzut astăzi. A fost cea mai dură lecție despre viața copiilor noștri ,despre violența și efectele ei,despre nevoia de implicare a familiei și a societății în viața tinerilor . Sper să învățăm că pentru a avea copii buni trebuie să fim părinți mai buni, dascăli mai buni, …..OAMENI MAI BUNI!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata