parlamentare sus
achitei top

Prognoza meteo pana la finalul lunii iulie

0 492

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza estimativă pentru următoarele trei luni, mai exact până în luna iulie 2018.

Potrivit ANM, temperaturile estimate pentru primele două luni de vară, iunie şi iulie, vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit, mai ales în regiunile sudice si sud-estice.
MAI

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și vest și sub normal, local, în celelalte zone. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și vor fi excedentare în rest.
IUNIE

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în cea mai mare parte țării. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice în nordul și centrul țării și vor avea o tendință spre deficit, local, în restul teritoriului.
 IULIE

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât normal în regiunile sudice si sud-estice și vor fi, în general, apropiate de mediile climatologice în restul țării. Precipitațiile totale lunare vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata