Justiție oarbă! Infractori reținuți după ce au comis fapte penale fiind sub control judiciar

0 222

 

La data de 28 noiembrie 2023, la propunerea organelor judiciare, instanța de judecată a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar, cu arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a unui tânăr de 34 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt.

 

Din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare a reieșit faptul că acesta, a încălcat cu rea credință obligațiile impuse prin măsura controlului judiciar, respectiv, a săvârșit o altă infracțiune de furt.

 

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

 

 

 

 

 

 

 

La data de 28 noiembrie 2023, la propunerea organelor judiciare, instanța de judecată a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, cu arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a unei tinere, din comuna George Enescu, cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de proxenetism și trafic de minori.

 

Din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare a reieșit faptul că acesta, a încălcat cu rea credință obligațiile impuse prin măsura arestului la domiciliu, respectiv, a părăsit locuința fără încuviințarea organelor judiciare.

 

Tânăra a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.

P.J. Botoșani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata