Investitii de 3,5 milioane de euro din fonduri europene in 2019 in comuna Dersca

0 1.358

Anul acesta se va dovedi foarte bun pentru locuitorii comunei Dersca administratia locala urmand sa implementeze proiecte in valoare de peste 3,5 milioane euro. Un prim pas a fost facut in data de 21 ianuarie 2019 la sediul Primăriei Dersca , cand a avut loc semnarea contractului de executie „REABILITARE ȘI MODERNIZARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ NICOLAE IORGA, CORP 2.
Din partea U.A.T. Dersca a semnat primarul Fănică Romanescu care a declarat că acesta este primul contract de execuție dintr-un n număr de 7 pentru diferite obiective care se vor realiza anul acesta. „Vor urma încă 2 școli și grădinița care vor fi aduse la STANDARDE EUROPENE cu grupuri sanitare interioare, apă curenta, încălzire centrală, etc. Toate pentru copii noștri, ai derscanilor.
Va urma reabilitarea căminului cultural și achiziția unui autocamion nou, ambele cu finanțare europeană și nu în ultimul rând, poate cel mai important proiect este reabilitarea/asfaltarea a 4,7 km de drumuri locale” a declarat primarul Fanica Romanescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata