Investitii cu bani de la Guvern la Manoleasa si Corlateni. Doina Federovici : „Continuam sustinerea investitiilor pentru comunitatile locale”

0 855

Marți Guvernul a aprobat primele 2 proiecte care vor fi finanţate prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. 10,3 milioane euro sunt alocați pentru modernizarea infrastructurii rutiere din localitățile Manoleasa și Corlăteni! 

„Aşa cum ne-am angajat, continuăm susţinerea investiţiilor pentru comunităţile locale. Primele 2 proiecte finanţate prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii au fost aprobate astăzi. Acesta este un prim pachet de proiecte finanțate din Fondul de Dezvoltare și Investiții. Analiza continuă pentru a fi aprobate și alte proiecte, până la nivelul plafonului de contractare de 10 miliarde de lei pentru acest an.”, a declarat senatorul Doina Federovici, președinte PSD Botoșani.

Banii au fost alocați pentru lucrări de infrastructură – drumuri locale: modernizare drumuri de interes local în comuna Corlăteni cu o valoare de 23.519.876 lei și modernizare drumuri de interes local în comuna Manoleasa cu o valoare de 25.679.783 lei. Deci o alocare totală de de 49.199.659 lei. În perioada urmatoare se vor semna contractele de finanțare astfel încât din luna octombrie să înceapă implementarea lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata